Tovano B.V. noten en gedroogde zuidvruchten

Een leverancier met een breed werkterrein

Als leverancier bedient Tovano een brede doelgroep. Het assortiment is daarop afgestemd: producten kunnen optimaal worden toegesneden op de eisen en wensen van elke klant. Zo vinden de producten hun weg naar retailorganisaties in binnen- en buitenland, exporteurs in het AGF-segment, industriële voedselverwerkende bedrijven, grossiers en de ambulante handel. Het zijn uiteenlopende klanten, die één ding gemeen hebben: ze zoeken een kwaliteit die uitsteekt boven de middelmaat. Die levert Tovano, dankzij een uitgebreid internationaal netwerk van toeleveranciers.

Verantwoord geproduceerd

Met de meeste van die toeleverende bedrijven bestaan al jarenlang uitstekende relaties, vaak op exclusieve basis. Hierdoor kan Tovano ook instaan voor een verantwoorde productie, of het nu gaat om het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen of de behandeling van medewerkers op producerende bedrijven.

Tailormade levering

Elk product kan tailormade worden geleverd, in verpakkingen van Tovano of in verpakkingen van de klant zelf. Producten die in bulk binnenkomen, worden in eigen huis efficiënt verpakt in elke gewenste kleinverpakking. Wij kunnen flexibel inspelen op nieuwe orders, groot of klein.

Optimale service

Klanten zijn bij Tovano verzekerd van optimale service. Snel leveren is geen probleem: alle producten zijn direct uit voorraad leverbaar vanuit de eigen opslag in Maasdijk.